Kutukan Pembayaran

Mitos kutukan wang hanyalah mitos. Bilik poker dalam talian tidak perlu mencuri wang anda. Mereka memperoleh banyak keuntungan kerana hanya menyediakan permainan poker yang adil. Perkara terakhir yang diinginkan ruangan poker dalam talian adalah khabar angin yang tersebar di internet bahawa mereka mungkin menipu pemain mereka.

1 – Untuk mempercayainya, anda harus mega888 untuk menjadi pemain yang kalah.

2- Untuk mempercayainya, anda mesti membuat pembayaran pada suatu ketika.

3 -Untuk mendapatkan wang dan menjadi pemain yang kalah, anda harus berlari jauh di atas jangkaan tahap permainan anda.

4 – Selepas pembayaran tunai – perkhidmatan biasa kemungkinan besar akan disambung semula.

5 – Oleh itu, untuk kehilangan pemain, terdapat kutukan pembayaran.

Ini adalah salah satu teori konspirasi yang berpusing di poker dalam talian seperti helikopter hitam yang melayang di atas bukit berumput. Ideanya ialah jika anda memenangi banyak wang di beberapa laman web poker dalam talian dan kemudian menguangkannya, mereka akan menghukum anda dengan membalikkan butang sehingga anda terkena permainan seterusnya.

Sejumlah orang telah melaporkan pengalaman buruk yang sama dengan poker dalam talian: Mereka menang untuk sementara waktu, tetapi setelah mereka memperoleh beberapa kemenangan, mereka nampaknya menjadi buruk dan bangkrut. Bagi sesetengah orang, ini adalah bukti kukuh bahawa poker dalam talian harus dicurangi; bahawa dengan memperoleh beberapa kemenangan, pemain menimbulkan kemarahan pengendali dalam talian, yang akan mengatur pertukaran akaun pemain, menghukum mereka kerana kalah selepas itu.

Adakah “teori rigged” adalah penjelasan terbaik untuk trend yang diperhatikan orang?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *